Virksomhedsprofil

DIT TAG er startet af Thorbjørn Jensen, som har 16 års erfaring fra håndværkerbranchen. Han startede sin karriere som tagdækker i 2006, og har sidenhen uddannet sig til både murer hos murermester Leif Jensen i Sindal og tagdækker hos Phønix Tag Nordjylland.

For Thorbjørn handler det om at levere et kvalitetsprodukt, som man kan stå inde for, og som ikke mindst er en holdbar løsning. Hos DIT TAG tror vi på, at faglig stolthed er vejen frem, og vores mission er at levere: Godt håndværk med de bedste materialer til rimelige priser!

Søger du en erfaren og pålidelig kvalitetsbevidst tagdækker?

Så ring til DIT TAG, og få en god snak om hvordan vi sammen kan få det bedste resultat omkring jeres nye tag. Vi har mere en 8 års erfaring indenfor vores fag, og vi bruger uddannet tagdækkere, så vi kan levere det bedste resultat hver gang!

Vi er serviceminded, og vi gør meget ud af vores kunder får den bedste oplevelse! Vi giver 15 års garanti på jeres nye tag.

Kontakt os og hør nærmere

I er altid velkommen til at ringe, og få et uforpligtende tilbud på 31 59 02 03. Find os på Facebook, og følg vores opgaver.

Danmarkskort