Virksomhedsprofil

Dit Tag er fusioneret

Dit Tag er resultatet af en fusion med Jul Tag Entreprise og bringer med sig mange års erfaring inden for tagdækning. Dit Tag er grundlagt af Thorbjørn Jensen som i dag har Dit Tag sammen med Jacob Jul. Dit Tag fortsætter med speciale inden for tagpap og tagdækning af højeste kvalitet.
 

For os handler det om at levere et kvalitetsprodukt, som man kan stå inde for, og som ikke mindst er en holdbar løsning. Hos DIT TAG tror vi på, at faglig stolthed er vejen frem, og vores mission er at levere: Godt håndværk med de bedste materialer til rimelige priser!

Søger du en erfaren og pålidelig kvalitetsbevidst tagdækker?

Så ring til DIT TAG, og få en god snak om hvordan vi sammen kan få det bedste resultat omkring jeres nye tag. Vi har mere en 10 års erfaring indenfor vores fag, og vi bruger uddannet tagdækkere, så vi kan levere det bedste resultat hver gang!

Vi er servicemindede og vi forstår, at tillid og tilfredshed er afgørende, og derfor giver vi dig 15 års garanti på dit nye tag. Vores mål er at levere skræddersyede løsninger til dit tag.

Kontakt os og hør nærmere

I er altid velkommen til at ringe, og få et uforpligtende tilbud på 31 59 02 03. Find os på Facebook, og følg vores opgaver.