Nyt tag

Nyt tag med Dit Tag

Går du og drømmer om et nyt tag? Så lad Dit tag Aps tidl Jul Tag Entreprise stå for opgaven. Et nyt tag kan lyde som et stort og dyrt projekt, men et gammelt tag med utætheder, kan ende med at blive en endnu større udgift. Med et nyt tag sikrer du, at bygningen og dens inventar ikke får yderligere skader.

Ved at give din bolig et nyt tag, er du med til at give din bolig et nyt og forfriskende udseende. Med et nyt tag ender dig tag med at se nyere og mere indbydende ud. Det kan være I er flyttet ind i et nyt hus, hvis tag ikke lever op til jeres forventninger eller ønsker i led med det visuelle udtryk.

Udover at du ændrer det visuelle udtryk af huset, så er et nyt tag også en investering, som kan mærkes på både værdien af din ejendom og varmeregningen.

Tage har forskellige levetider alt efter hvilket materiale de er lavet af. Det er derfor vigtigt at man får tjekket sit tag hurtigst muligt, da det kan blive en bekostelig affære, hvis skaden er sket.

Går du og drømmer om et nyt tag udført i tagpap? Så lad DIT TAG stå for det

Med et nyt tag kommer der en masse fordele. Hvis din bolig har et gammelt eller slidt tag, vil et nyt tag mindske risikoen for, at der løber vand ind og at der dermed kan opstå fugtskader. 

De største fordele ved et nyt tag er derfor:

  • En højere salgsværdi
  • En lavere varmeregning
  • Et sundere indeklima
  • Et nyt og moderne udseende

Hvad koster et nyt tag?

Hos Dit tag Aps tidl Jul Tag Entreprise sørger vi altid for, at du som kunde får den helt rigtige pris på dit nye tag. Prisen afhænger af selve opgavens omfang, og her spiller mange forskellige faktorer ind. Især tagets hældning, bygningens højde og behovet for stillads, kran eller lift. Vi sørger altid for at prisen er rimelig og at du altid får et tag af høj kvalitet, da faglig stolthed er vores mærkesag.

Kontakt os for yderligere information om dit nye tag

Hvis du står og mangler en professionel tagdækker med passion for sit arbejde, så står vi altid klar til at hjælpe og rådgive dig i led med dit nye tag. Du kan ringe til os på tlf. 31 59 02 03 eller sende os en mail på Info@dit-tag.dk.

Kontakt os for at høre nærmere