Tagdækker

Dit Tag - din lokale tagdækker i Hjørring, Aalborg, Frederikshavn og Brønderslev

Når det drejer sig om beskyttelsen af dit hjem eller erhvervsbygning mod vind og vejr, er Dit tag Aps tidl Jul Tag Entreprise din lokale samarbejdspartner i områderne Hjørring, Aalborg, Brønderslev og Frederikshavn. Vi er specialister i tagdækning med tagpap.

Vi har mange års erfaring i branchen og vores mål er altid at opfylde vores kundernes unikke behov og sikre, at deres tag fungerer optimalt.

Reparation, montering og vedligeholdelse hos Dit Tag

Uanset om dit tag har brug for en kærlig hånd i form af renovering, montering af nyt tagpap eller løbende vedligeholdelse, er vi klar til at træde til. Vores erfarne og dygtige tagdækkere har den nødvendige viden og kompetencerne til at håndtere enhver udfordring, uanset projektets omfang.

Dit tag Aps tidl Jul Tag Entreprise er en fusion mellem tidligere Jul Tagentreprise og Dit Tag, som er gået sammen. Så søger du en erfaren og pålidelig tagdækker med fokus på kvalitet? Så er Dit Tag det rette valg. Vi har sammenlagt mange års erfaring og vores dygtige tagdækkere arbejder omhyggeligt med tagdækning, uanset omfang. Vi leverer enestående resultater og vores erfarne tagdækkere sørger for at dit tag opfylder de højeste standarder for kvalitet og holdbarhed. 

Service og garanti

Vi sætter en ære i at levere den bedste kundeoplevelse. Vores servicemindede tilgang sikrer, at vores kunder føler sig trygge og tilfredse gennem hele processen. Som ekstra tryghed giver vi også 15 års garanti på nyt tag, så I kan være sikre på at vores arbejde holder i mange år fremover.

Vælg en tagdækker med erfaring

Vi står klar til at tage imod din opgave. Vi tagdækker i områderne Hjørring, Aalborg, Frederikshavn og Brønderslev. Ring til os på telefonnummer 31 59 02 03 eller send en mail til Info@dit-tag.dk.

Ring til os