Listedækning

Listedækning tilfører stil til ejendommen

Dit tag Aps tidl Jul Tag Entreprise har mange års erfaring med tagpap og listedækning. Vi arbejder i områderne omkring Aalborg, Hjørring, Brønderslev og Frederikshavn. Vi har dækket mange forskellige ejendomme i hele Nordjylland gennem tiderne. Listedækning er blevet meget populært som en visuel tilføjelse til det jævne tagpap. Vi har stor erfaring med at udføre tagpap med listedækninger, som man modstå det danske vind og vejr i mange år fremover.

Tagpap med listedækning i Hjørring, Aalborg, Frederikshavn og Brønderslev

Tagpap med listedækning er æstetisk tiltalende og giver taget et pænt afsluttet look. Det er en stilfuld løsning, som tilføjer et strejf af klassisk arkitektur til enhver ejendom. Listedækninger kan placeres på alle typer bygninger og boliger, uanset om det er privat eller erhverv.

Listedækninger består af træ eller rockwool, som er nøje placeret på taget. Det er en gammel teknik, som har været anvendt i mange år og som stadig er populær. 

Det monteres på tagpappet og dækkes med endnu et lag tagpap. Det gør man ofte for at bryde det meget flade udtryk, tagpap har. Listedækninger har ikke nogen betydningsfuld funktion, og derfor kan de placeres udelukkende for at give taget et moderne udtryk med lidt struktur.

Giv taget et moderne udtryk med listedækninger

Listedækninger kan anvendes til mange forskellige typer bygninger. Det kan anvendes når man bygger nye bygninger, samt til renoveringer af ældre tage.

Der findes uendelige løsninger når det kommer til listedækning med tagpap. Det kan blandt andet lægges på asymmetriske, flade og skrå tagflader. Over de seneste 10-15 år er der derfor sket en stor stigning i anvendelsen af listedækning.

Det gør sig gældende ved både renoveringsopgaver af allerede eksisterende tagflader, og som led i nybyggeri. Ved eksisterende tagflader, kan listedækning være med til at give nyt liv til taget.

Hør mere om hvordan vi kan give dit tag nyt liv

Vi står klar til at vejlede dig omkring, hvordan vi kan give dit tag et nyt og moderne udtryk. Ring til os på telefonnummer 31 59 02 03, eller send en mail til os på Info@dit-tag.dk.

Ring til os